JARRITOS HOS KADO AS

Mange tar kontakt angående denne spennende nyheten hos KADO AS. Jarritos er en meksikansk brus som har eksistert siden 1950 tallet. Den kommer i mange smaker, men idag har vi her i Norge 7 smaker.

I Vestfold og Telemark, leverer vi idag brus til endel Meny butikker, skateklubber osv. Men, vi er åpne for nye kunder hele tiden. Brusen er god og naturlig søtet. Den har blitt veldig populær alle steder vi har satt inn brusen.

Faktisk har det vært en kort periode med leveringsproblemer pga det økende salget. Så, kanskje dette er interessant for din restaurant, butikk, kiosk, arbeidsplass, idrettskiosk eller skateklubb? Brusen selger seg selv, men vi legger ut bilder og informasjon om ditt sted på Facebook og Instagram, for å markedsføre det. Ungdommen tar gjerne bilder av de kule flaskene og sender snap og tilsvarende til hverandre.

Smakene vi har idag er:

  1. Jarritos Mango
  2. Jarritos Lime
  3. Jarritos Guava
  4. Jarritos Mandarin
  5. Jarritos Pineapple
  6. Jarritos Grapefruit
  7. Jarritos Cola

Flaskene er av glass og uten pant. De inneholder 0,37liter.

Vi kan la dere teste en kort periode, og ta i retur det dere ikke selger, men det har vi hittil ikke gjort. Alle som har tatt inn, eller prøvd disse har fortsatt å selge.

Legg igjen en kommentar