Kado AS 2020

Ikke gå glipp av våre nye tilbud. Kampanje på kaffemaskiner, traktere, brusskap osv. Send oss en epost, så tar vi kontakt

Faste leveringsavtaler gir dere de beste prisene på maskiner og utstyr. Ikke vent. Vi vil bidra til at dere, kundene deres, de ansatte eller andre vil få den beste opplevelsen. Kaffe i forskjellige slag, brus i mange varianter, te, vann, sjokolade osv. Vi bygger opp våre ruter for fast levering, og ønsker at dere vil være en del av dette. Vi liker fornøyde kunder og vil gjerne gi dere muligheten til å bli en av våre fornøyde kunder.

I år, ønsker vi å gi dere veldig gode priser på kaffemaskiner, traktere, espressomaskiner, brusskap osv. om dere bruker oss som fast leverandør. Service, levering, montering, vedlikehold, alt kan vi levere.

Vi tar med kaffe, te, sjokolade, brus, flaskevann og annet ved levering av varer. Vi øker også produktutvalget etter behov og forespørsler. Så, ta kontakt. Svarer vi ikke på telefon, send oss en epost, eller gi oss beskjed så kommer vi innom

Legg igjen en kommentar